Pracovnělékařské prohlídky kuchařůQ&A
7.1.2018, BOZPprofi
, Zdroj: Přístupné pro: BOZP profi | BOZP profi plus
Gastronomie a úklidové práce - zařazení do kategoriíQ&A
8.1.2018, BOZPprofi
, Zdroj: Přístupné pro: BOZP profi | BOZP profi plus
Rouška v kuchyni (stav k 4. červnu 2020)Q&A
4.6.2020, Verlag Dashöfer
, Zdroj: Přístupné pro: BOZP profi | BOZP profi plus
Varianty úrazů při cestě zaměstnance do/ze zaměstnání, při mimořádném povolání zaměstnance do práce a varianty úrazů v době přestávky v práciQ&A
7.8.2023, Verlag Dashöfer
, Zdroj:211/2010 Sb., Nařízení vlády o soustavě oborů vzdělání v základním, středním a vyšším odborném vzdělávání, ve znění účinném k 1.9.2020Garance
1.1.2010, Verlag Dashöfer
, Zdroj: Přístupné pro: BOZP profi | BOZP profi plus
Vzor osnovy školeníGarance
18.3.2011, Verlag Dashöfer
, Zdroj: Přístupné pro: BOZP profi | BOZP profi plus